×

Sporočilo

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

Več o piškotkih

Ime piškotka Izvor Namen piškotka in njegovo trajanje
Sejni piškotki www.aozeleznicar.org Piškotki zagotavljajo delovanje spletnega mesta. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
plg_system_eprivacy .www.aozeleznicar.org Piškotki omogočajo sprejemanje in zavračanje piškotkov na spletnem mestu. Veljavni so 30 dni.
joomla_user_state www.aozeleznicar.org Piškotki potrebni za prijavo v spletno mesto in objavljanje novičk. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

23 September 2018, 13: 54

Zahodni raz Izpostavljeno

Napisal Gres

Letos sem bil bolj slab glede objavljanja prispevkov, a so stvari, ki jih je potrebno nujno objavit pa tudi če s gromozonasko zamudo.
Tako, če kdo še ne ve je Borat letos v avgustu opravil zadnje formalnost za naziv Starejši Pripravnik!
Najprej sva poskusila v Hudičevem stebru a stvari nama niso bile naklonjene vsaj kar se plezanja tiče je pa zato pa toliko bolj steklo zvečer na gasilski veselici v Podkorenu :D.
Zato sva morala še enkrat v brege tokrat sva se odpravila v Zahodni raz Male mojstrovke, smer je luštna za popoldan. Skala dobra, plezanje ne pretežko. Borat je pokazal suverenost pri plezanju in nameščanju varoval in s tem stopil stopničko višje na naziv SP.
Čestitke še enkrat!

1 komentar

Prijavite se za komentiranje
© 2018 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani: dpoint.si