×

Sporočilo

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

Več o piškotkih

Ime piškotka Izvor Namen piškotka in njegovo trajanje
Sejni piškotki www.aozeleznicar.org Piškotki zagotavljajo delovanje spletnega mesta. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
plg_system_eprivacy .www.aozeleznicar.org Piškotki omogočajo sprejemanje in zavračanje piškotkov na spletnem mestu. Veljavni so 30 dni.
joomla_user_state www.aozeleznicar.org Piškotki potrebni za prijavo v spletno mesto in objavljanje novičk. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

21 Maj 2018, 21: 44

Vidova smer in Friko Izpostavljeno

Napisal Vanč

Kjub temu, da me zadnje čase zajeb*** zdravje in da se ne udeležujem skupnih druženj in tur na ferajnu, se še trudim kaj splezat. Tako sva se v kratkem oknu suhega vremena pred plohami prejšnjo nedeljo na štrik navezala z Ano, to soboto pa sva s Primožem takisto hitro plezala, da naju ni zmočilo. Ampak obakrat smo ostali suhi.

Obe smeri, ki smo jih plezali sta opremljeni s svedrovci, sploh Vidova smer ima prvi raztežaj, ki izstopa po težavnosti opremljen v maniri plezališča, ostali raztežaji imajo tudi tu in tam kak sveder, ampak glede na to, da se težavnost močno spusti, po svedrih tudi ni kake potrebe. Tudi Friko je lepo opremljen, navajenim plezališč morda malo bolj na redko (v poko v 4.raztežaju gresta frenda BD 1 in 2, če kdo čuti potrebo po dodatnem varovanju), a še vedno dobro.

Smeri bi vsekakor priporočil, še posebno Frikota, ker ponuja lepo plezanje, ki ga vsake toliko začini kak plezalski sladkorček. Sploh poka v 4. razežaju je zelo lepa.

Upam, da se poleti več vidimo in tudi kaj skupaj splezamo

Vanč

Nazadnje urejeno v 21 Maj 2018, 22: 18
Prijavite se za komentiranje
© 2018 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani: dpoint.si