×

Sporočilo

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

Več o piškotkih

Ime piškotka Izvor Namen piškotka in njegovo trajanje
Sejni piškotki www.aozeleznicar.org Piškotki zagotavljajo delovanje spletnega mesta. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
plg_system_eprivacy .www.aozeleznicar.org Piškotki omogočajo sprejemanje in zavračanje piškotkov na spletnem mestu. Veljavni so 30 dni.
joomla_user_state www.aozeleznicar.org Piškotki potrebni za prijavo v spletno mesto in objavljanje novičk. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

Primož Urh

Primož Urh

Z Vančem sva šla v soboto v Hudičev steber poravnavat stare račune izpred treh let. Zarana sva dostopala preveč ležerno, zato smo se na vstopu znašle tri naveze naenkrat, tudi Gres in Borat. Vstopila sva prva, a bolj ko sva se trudila, da bi pospešila, bolj sva mečkala. Gres in Borat sta slednjič obupala s čakanjem, za kar se iskreno opravičujeva! V nadaljevanju še vedno nisva bila vzor hitrosti, je pa vseeno bolje steklo, tudi raztežaji lažjega sveta niso bili tako zelo podrti, kot sem imel v spominu. Na vrhu glave sva si vzela odmor za malico, spustila hitrejšo navezo naprej, malo premlela okoliščine in se lotila še zgornjega dela. Zajeda-bližnjica je fantastična, tudi v kaminih je skala odlična in stopi na pravih mestih, z orientacijo nisva imela več težav in naposled izplezala v čudovitem večernem soncu. Hitra sva zaradi pozne ure postala šele na sestopu, čelka je zagorela malo po prečenju snežišča. Brez pivca za nagrado seveda ni šlo. In še lekcija, ki nama jo je dal hudič: bo treba zvišati hitrost ali pa plezati krajše smeri. Nekako nama za letos bolj diši to drugo!

© 2018 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani: dpoint.si