×

  Sporočilo

  Piškotki

  Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

  Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

  Družabni večer: NEVARNO PROTI VRHOVOM

  Vabimo vas na 8. družabni večer sezone 2017/2018.

  V sredo, 23. 5. 2018, ob 20:15, bomo v PCAOŽ gostili Janija Beleta, ki nam bo predstavil vsebino svoje knjige Nevarno proti vrhovom.

  Jani Bele je poleg drugega gornik, alpinist, alpinistični inštruktor in gorski reševalec. 25 let je bil načelnik Podkomisije za vzgojo in izobraževanje pri Komisiji za alpinizem Planinske zveze Slovenije, kjer je vodil tečaje in seminarje za različne nivoje alpinističnega izobraževanja. 1985 je postal član postaje Gorske reševalne službe v Ljubljani. Do predkratkim je aktivno deloval v Komisiji za informiranje in analize Gorske reševalne zveze Slovenije. Svoje bogate izkušnje je že leta 2005 zbral v priročniku za gibanje v gorah Proti vrhovom in v lani izdani knjigi Nevarno proti vrhovom, ki nam jo bo predstavil v sliki in besedi.

  Iz opisa knjige:

  To je knjiga o nevarnostih v gorah. V njej bomo zaman iskali romantične zapise o vzponih na vrhove, uživanju v neskončnih razgledih, vzdihovanju ob sončnih vzhodih in zahodih za grebeni na obzorju. To so zgodbe in opisi, kaj vse se nam lahko pripeti in se vzpon ne zaključi tako, kot bi si želeli.

  Na predstavitvi bo moč kupiti knjigo po promocijski ceni s posvetilom avtorja.

  Vabljeni člani, tečajniki in prijatelji odseka.

  Se vidimo!

  nevarno proti vrhovom

  © 2017 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani: update.si