×

Sporočilo

Piškotki

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej spletni strani?

Več o piškotkih

Ime piškotka Izvor Namen piškotka in njegovo trajanje
Sejni piškotki www.aozeleznicar.org Piškotki zagotavljajo delovanje spletnega mesta. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
plg_system_eprivacy .www.aozeleznicar.org Piškotki omogočajo sprejemanje in zavračanje piškotkov na spletnem mestu. Veljavni so 30 dni.
joomla_user_state www.aozeleznicar.org Piškotki potrebni za prijavo v spletno mesto in objavljanje novičk. Veljavni so do zaprtja spletnega brskalnika.
Piškotkov niste sprejeli. Še vedno si lahko premislite.

POZDRAV POLETJU 2018

Vabjeni na zadnji družabni dogodek v sezoni 2017/2018...

15. 6. 2018 imamo na odseku tradicionalni in sedaj že notorični dogodek Pozdrav poletju. Akcija pred ferajnom se začne popoldne in traja do poznih jutranjih ur. Družabni dogodek začenjamo s piknikom ob 17:30 in nadaljujemo s koncertom hišnega ansambla (R ! T) ob 20:30. Po koncertu pa se na ferajnu družimo do bridkega konca.

Vse člane, ki se boste udeležili piknika naprošamo, da se vpišete v TABELO!!!, saj bo ta predstavljala izhodišče za nabavo hrane. Za pijačo pa bo po ferajnovskih cenah poskrbel barman. Piknik je primarno namenjen članom odseka in prikolicam (vseh formatov), koncert in druženje pa tudi drugim plezalskim prijateljem članov.

Se vidimo!

PP 2018

© 2018 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani: dpoint.si