ALPINISTIČNA ŠOLA AO ŽELEZNIČAR - SEZONA 2018/2019

POMEMBNO OBVESTILO!!!

Kapacitete za uvodno predavanje so zapolnjene. Vse, ki bi si vseeno želeli obiskovati alpinistično šolo, vabimo, da na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredujete kontaktne podatke in vas bomo kontaktirali, v kolikor, kljub velikemu zanimanju za uvodno predavanje, ne bomo uspeli zapolniti 20 mest.

---

Z velikim navdušenjem naznanjamo skorajšnji začetek nove alpinistične šole pod okriljem našega odseka. Uvodno predavanje bo v naših prostorih - Plezalni center AO Železničar - v sredo, 10. 10. 2018, ob 19:00. Na predavanju bomo predstavili namen, potek, obseg in vsebino alpinistične šole, dejavnosti in prostore odseka, svoje vtise pa bodo v predstavitvi predali tudi lanski tečajniki.

Redna cena alpinistične šole je 300,00 €, za študente s statusom, mlajše od 26 let pa 220,00 €.

Cena vključuje članarino za leto 2018, izvedbo predavanj, vodenje skupnih tur, uporabo naše plezalne stene in knjižnice.

Zaradi narave dela in pristopa v alpinistični šoli število mest omejujemo na 20. Za namen boljšega planiranja prihodnje alpinistične šole zbiramo neobvezujoče predprijave, ki bodo poleg plačanega prvega obroka, odločale o izbiri kandidatov pri morebitni omejitvi vpisa. Svoje podatke lahko oddate TUKAJ (klik,klik!!!).

Za več informacij o šoli in odseku si lahko ogledate našo spletno stran ali pa obrnete na:

  • Ravnatelj: Boštjan Tomplak - Slatki; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Pomočnica ravnatelja: Neli Penič; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vabljeni, da nas in svet alpinizma spoznate od blizu!

AŠ 2018

© 2024 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani dpoint.si