Spoštovano članstvo,

vabimo vas na plezalni tabor ob 70-letnici odseka v Logarski dolini od 22. - 25. 9. 2022 v Domu planincev.

Cena polpenziona je 22€, za zajtrk in večerjo so jedi iz njihove aktualne ponudbe in si jih izberemo pred obrokom (golaž, ričet, jota, telečja obara, gobova juha...). Jedi so tudi brezmesne, če pa imaš kakšno posebno dieto pa napiši v tabelo za prijave. Rok prijave je zaradi lažjega dogovora z oskrbniki do četrtka, 15. 9. 2022. Število udeležencev je zaradi prostora v koči omejeno na 20.

AOŽ Tabor 70 let

Alpinistični odsek Železničar namerava v okviru obeležitve 70. obletnice delovanja odseka organizirati odpravo odseka v eno izmed tujih gorstev.

Cilj odprave bi bila destinacija, ki bi omogočala primerne cilje tako za izkušenejše člane, kot za tiste, ki šele nabirajo prve odpravarske izkušnje v višjih hribih. To pomeni, da je zaželjena taka izbira cilja, ki bi bila primerna tako za alpiniste, kot mlajše in starejše pripravnike (z ustrezno alpinistično kilometrino). Odpravo bi sestavljali vodja in pomočnik odprave ter okvirno 4-5 navez (skupaj 10-12 članov), odvisno od destinacije, težavnosti cilja in logističnih zahtev.

Praviloma naj bi destinacija/cilj omogočal plezanje ledno-snežnih oz. kombiniranih smeri, vendar to ni glavni pogoj za izbiro cilja. Vsekakor pa mora biti cilj take narave, da bodo člani izkuzili cloten spekter aktivnosti povezanih z odpravo, saj morajo biti odprave cilj vsakega alpinista, ki se resneje ukvarja z alpinizmom, ne glede na to ali gre za skalno, ledno snežno ali kombinirano plezanje.

Trenutni razpis je namenjen samo za vodjo odprave. Več informacij in pogojev najdete v priloženem razpisu.

Člani lahko prijave pošljite na priloženem obrazcu na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 15. 6. 2022. Do 22. 6. 2022 bo komisija  sporočila rezultate razpisa.

Z lepimi pozdravi,

Rok Zaletel - Željo, načelnik AOŽ

 

Priloge:

Stran 1 od 12

© 2022 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani dpoint.si