Skladno s Pravilnikom AOŽ sklicujem Zbor članov AO Železničar, ki bo v sredo, 1. 2. 2023, ob 20:00 v prostorih odseka (Plezalni center AO Železničar, Parmova 35, 1000 Ljubljana).

ZBOR 2023

Dnevni red:

 1. Preverjanje sklepčnosti 
 2. Volitve delovnega predsedstva
 3. Poročilo o delovanju Alpinističnega odseka Železničar v letu 2022
 4. Poročilo o delovanju Sveta alpinistov v letu 2022
 5. Poročilo o delovanju Alpinistične šole (2021/2022)
 6. Volitve organov AOŽ (načelnik, namestnik, tajnik, blagajnik in nadzorni odbor)
 7. Seznanitev z ostalimi nosilci nalog
 8. Razno

Kandidiranje za organe AOŽ:

Kandidati pošljite svoje ime in priimek ter naziv funkcije oz. organ, za katerega bi kandidirali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 27. 1. 2023.  Pogoj za kandidaturo je članstvo v AO Železničar (PD Železničar Ljubljana). Zaželeno je, da vlogi za kandidaturo dodate še ideje in usmeritve za delovanje odsea v naslednjem mandatnem obdobju. Kandidaturo lahko v skrajnem primeru oddate tudi ustno na zboru samem. 

Razpisana mesta:

1. Člani Upravnega odbora: 

 • Načelnik/ca
 • Namestnik/ca načelnika
 • Blagajnik/čarka
 • Tajnik/ca

2. Člani Nadzornega odbora (skupno trije člani)Nadaljuje se sezona družabnih srečanj na AOŽ.

Tokrat bomo v sredo, 18. januarja 2023, ob 20h (po predavanju alpinistične šole) imeli priložnost poslušati naši Niko Smole - Čenčo in Klaro Lukek - Bremzi. Predstavili nam bosta svoje izkušnje s potovanja po Nepalu.

Obe lepo vabita udeležence in !!!POZOR!!! ne prevzemata odgovornosti, če vas predstavitev s fotografijami tako premami, da takoj kupite karto za polet v Katmandu ;-).

Se vidimo.

Nepal2023

FART 2023

Vabimo vas na ponovoletni FART - Ferajnovsko amatersko rekreativno tekmo v balbvanskem plezanju, ki se bo pod budnimi očmi postavljalcev smeri odvijala v petek, 20. 1. 2023, od 17:00 dalje.

Kakšna tekma je FART?

Lahko ste brez skrbi, v glavnem gre za druženje članov, ki ga začinimo tudi z merjenjem uporabnosti mišic. Za udeležence v različnih kategorijah se pripravi bolderje različnih težavnosti. Zmagovalci prejmejo simpatične nagrade, glavna nagrada za vse pa je dobra družba, v prijetnem vzdušju, v najljubšem okolju ;-).

Torej... Pridite, dobro bo. Še vedno je bilo.

Lepo vabljeni tudi prijatelji odseka.

Organizacijski odbor FART-a

 

Drage čanice, člani in prijatelji odseka

Ob izteku starega vam v novem res želim veliko tur opravljenih z odliko. Črvrstih stiskov rok, iskrenega pogleda, dobre skale, powderja in leda. Dogodivščin pravih, lepe le spomine, naša strast nikoli naj ne mine.

Želim vam vesele praznike in srečno novo leto!

AOŽ 2023

Rok Zaletel - Željo

Načelnik AOŽ

Stran 1 od 13

© 2023 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani dpoint.si