RAZPIS ZA VODJO ODPRAVE - AOŽ 70 LET

Alpinistični odsek Železničar namerava v okviru obeležitve 70. obletnice delovanja odseka organizirati odpravo odseka v eno izmed tujih gorstev.

Cilj odprave bi bila destinacija, ki bi omogočala primerne cilje tako za izkušenejše člane, kot za tiste, ki šele nabirajo prve odpravarske izkušnje v višjih hribih. To pomeni, da je zaželjena taka izbira cilja, ki bi bila primerna tako za alpiniste, kot mlajše in starejše pripravnike (z ustrezno alpinistično kilometrino). Odpravo bi sestavljali vodja in pomočnik odprave ter okvirno 4-5 navez (skupaj 10-12 članov), odvisno od destinacije, težavnosti cilja in logističnih zahtev.

Praviloma naj bi destinacija/cilj omogočal plezanje ledno-snežnih oz. kombiniranih smeri, vendar to ni glavni pogoj za izbiro cilja. Vsekakor pa mora biti cilj take narave, da bodo člani izkuzili cloten spekter aktivnosti povezanih z odpravo, saj morajo biti odprave cilj vsakega alpinista, ki se resneje ukvarja z alpinizmom, ne glede na to ali gre za skalno, ledno snežno ali kombinirano plezanje.

Trenutni razpis je namenjen samo za vodjo odprave. Več informacij in pogojev najdete v priloženem razpisu.

Člani lahko prijave pošljite na priloženem obrazcu na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. do 15. 6. 2022. Do 22. 6. 2022 bo komisija  sporočila rezultate razpisa.

Z lepimi pozdravi,

Rok Zaletel - Željo, načelnik AOŽ

 

Priloge:

© 2024 Alpinistični odsek Železničar | Izdelava spletne strani dpoint.si